CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin: -Önümüzdeki ilk seçimlerde CHP, tek başına iktidara gelecek ve Türkiye aydınlığa kavuşacaktır


MERSİN (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, ilk seçimlerde CHPnin tek başına iktidara geleceğini savunarak, Türkiyenin aydınlığa kavuşacağını belirtti.
     Keskin, CHP Mersin Milletvekilleri Vahap Seçer, Ali Rıza Öztürk ve Aytuğ Atıcı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve partililerle birlikte Tarsus ilçesinde esnaf ziyareti yaptı.
     Bir kahvehanende vatandaşlara hitaben konuşan Keskin, devletin kurulmasında etkin rol oynayan CHPnin Türkiyenin yaşadığı bütün köklü değişimlere lokomotif görevi yaptığını söyledi.
     Her karanlığın bir aydınlığının olacağını ifade eden Keskin, cumhuriyet ve değerlerine sahip çıkan halkla gurur duyduklarını belirterek, şöyle konuştu:
     AKPnin sürekli bir şekilde siyasi gerilim yaratmaya yönelik yaklaşımları, CHPye karşı kullandığı saldırgan üslup ve vizyonsuzluğu, inişini hızlandırmaktadır. Bu inişi durdurmaları mümkün değildir. İktidarın her geçen günkü beceriksizliği yolun sonunu getirmiştir. Biz tarihi sorumluluğumuzu yerine getirerek, her birimiz CHPye yeni insanları kazandırarak, toplumda yeni bir silkinişle iktidara yürüyoruz. Türkiyeyi bu zalim iktidardan kurtarıp, herkesin barış içinde yaşadığı, özgürlüklerin paylaşıldığı, hukukun egemen olduğu, adaletin linç edilmediği Türkiyeyi el birliğiyle gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki ilk seçimlerde CHP, tek başına iktidara gelecek ve Türkiye aydınlığa kavuşacaktır.
     Türkiyenin Suriye ile olan ilişkilerine de değinen Keskin, şöyle devam etti:
     Bizim Suriye ile hiçbir sorunumuz yoktu. Sınır ihtilaflarına girmemişti. Ticaret sıkı bir şekilde sağlanmış, vizeler kaldırılmıştı. Başbakan gittiği her yerde (Esad kardeşim) ifadesini kullanıyordu. Peki ne değişti- Birden Esad ile savaş haline gelindi. Suriye, çete devleti oldu, Esad ise çete devletinin başı haline getirildi. Emperyalist güçler, Ortadoğudaki çıkarları için Suriye yönetimini alaşağı etmek istiyorlardı. Onların taşeronluğuna soyunan iktidarımız, maalesef beceriksiz bir yönetim anlayışıyla Türkiye ile Suriyeyi savaş haline getirdiler. Umarım iktidar bu siyasi taşeronluktan vazgeçer ve Suriye ile ilişkilerimizi düzeltiriz.
     Çocuklarla şakalaşan, bir anahtarcının önündeki büyük anahtar sembolü olan tabelasını havaya kaldıran Keskin, CHP iktidarının anahtarını Tarsustan alıyoruz diye espri yaptı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER