CHP Dikili örgütünden Bakan Yıldırıma telgraf

CHP Dikili örgütünden Bakan Yıldırıma telgraf


İZMİR (A.A) - CHP Dikili ilçe örgütü, Salihleraltı mevkisi yolunun yapılması talebiyle Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleştirme Bakanı Binali Yıldırıma telgraf çekti.
     CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, yönetim kurulu ve kadın kolları ile birlikte PTT Dikili Şubesi önünde basın açıklaması yaparak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleştirme Bakanı Yıldırımın, geçen yıl yapılan milletvekilliği seçimleri öncesinde Dikiliyi ziyaretinde verdiğini belirttikleri Salihleraltı mevkisi yolunu yaptırma sözünü yerine getirmesini talep etti.
     Bakan Binali Yıldırımın seçim öncesinde Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüveni ziyaretinde, ilçenin senelerdir kanayan bir yarası olan 16 kilometrelik Salihleraltı karayolunu yenileme sözü verdiğini ifade eden Şener, Sayın Bakanım seçim yapılalı 10 ay geçmesine rağmen yol çalışmalarına hala başlanılmamıştır. Dikilide yaz turizmi başlamış olup yollarımız yapılmamıştır. Dikili halkına vermiş olduğunuz sözü yerine getirmenizi istiyoruz dedi.
     Partililer daha sonra bu talebi içeren telgrafı Bakan Yıldırıma gönderdi.
     Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven de konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bazı çevreler tarafından yolun yapımı için hükümet tarafından belediyeye 18 milyon lira kaynak aktarıldığı yönünde iddialar ortaya atıldığını ileri sürerek, bunun gerçek dışı olduğunu savundu.
     Bu dedikoduların kimseye faydası olmadığını ifade eden Özgüven, Gelsinler bu yolu yapsınlar, biz bu yolu AKP yaptı deriz. Çünkü yol tüm insanların ulaşımı için yapılıyor. Bu nedenle kim yaparsa yapsın, ama bu yol yapılsın dedi.
     (ÜE-UFK)
<< Önceki Haber CHP Dikili örgütünden Bakan Yıldırıma telgraf Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER