CHP 34. Olağan İl Kongresine doğru

CHP 34. Olağan İl Kongresine doğru -CHP İl Başkanı Özer Ülken, kongrede aday olacağını açıkladı -Özer Ülken: -Ülkemiz ve partimiz çok zor günlerden geçiyor. Ancak bu zor günlerde sahtekarlar ile tamahkarların oyunlarını he


ANTALYA (A.A) - CHP İl Başkanı Özer Ülken, Ülkemiz ve partimiz çok zor günlerden geçiyor. Ancak bu zor günlerde sahtekarlar ile tamahkarların oyunlarını hep birlikte izliyoruz dedi.
     Özer Ülken, CHP İl Başkanlığı binası önünde yaptığı konuşmada, 34. Olağan İl Kongresinde il başkanlığına yeniden aday olacağını açıkladı. Ülkene açıklaması sırasında CHP Antalya Milletvekilleri Yıldıray Sapan ve Arif Bulut da destek verdi.
     Ülken, 2010 yılının Mart ayından bu yana CHPnin ilkelerinden, genel merkezin kararlarından sapmadan bir süreç geçirdiklerini, referandum, genel seçim ve kurultayların da kendileri adına başarıyla sonuçlandığını anlattı. Antalya için yorulmadan çalıştıklarını dile getiren Ülken, görev süresindeki her icraatın, genel merkezin direktifleri doğrultusunda hayata geçirildiğine değindi. Ülken, zaman zaman yönetimlerinden ve aldıkları kararlardan hoşnut olmayanlar olabileceğine işaret ederek, bugüne kadar hep örgüt ve ülkenin bekasını düşünerek hareket ettiğini kaydetti.
     Aklın yolu birdir diyen Ülken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlundan aldığı talimatları, parti terbiyesi ve akıl süzgecinden geçirerek, yönetim kuruluyla paylaşarak, akıl ve fikir birliği ederek uyguladığını söyledi.
     Bunun il örgüt başkanı olmanın gereği olduğunu vurgulayan Ülken, Bundan dolayı da müsterihim. Ülkemiz ve partimiz çok zor günlerden geçiyor. Ancak bu zor günlerde sahtekarlar ile tamahkarların oyunlarını hep birlikte izliyoruz. Kavganın her gün çarkın kıskaçlarına takılarak devam ettiğini görüyoruz diye konuştu.
     Özer Ülken, adaylığı söz konusu olduğunda örgütün ve parti yöneticilerinin ortaya koyduğu tavra da dikkati çekti. Kendisine, Ülkene sahip çık dendiğini belirten Ülken, (Ülkene sahip çık) söylemi öyle sıradan ya da muğlak bir söylem değildir. Bu hat direnişin, ulusal mücadelenin, Kuvayı Milliyenin onurlu kavgasının işaretidir. Bu hatta durmak, CHP örgütlülük bilinci üzerine sol anlayışı yaymak her babayiğidin harcı değildir diye konuştu.
     Ülken, konuşmasının sonunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile adaylığına ilişkin yaptığı konuşmayı da paylaştı. Kemal Kılıçdaroğlunun kendisine, Elbette aday olacaksın, 2 yıllık bilgi ve birikimin, partimizin ne idüğü meçhul ellere teslim edilmesine imkan vermez dediğine işaret eden Ülken, Kılıçdaroğluna teşekkür etti.
     Kongre, 26 Mayıs Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda yapılacak.
     (GÜÇ-HS)
<< Önceki Haber CHP 34. Olağan İl Kongresine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER