CHPden ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kampanya

CHPden ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kampanya


TOKAT (A.A) - CHP Niksar Kadın Kolları Başkanı Sezer Zekiye Turaçlı, ihtiyaçlı öğrenciler için başlatacakları eşya yardımı kampanyasına destek istedi.
     Turaçlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Niksar Meslek Yüksekokulunda eğitim gören ve ev eşyasına ihtiyaç duyan öğrenciler için başlatacakları kampanya hakkında bilgi verdi.
     Eğitime gönül vermiş, toplumsal sorumluluk ve dayanışma ruhu taşıyan herkesi, 15-28 Aralık tarihlerinde yürütülecek kampanyaya destek vermeye çağıran Turaçlı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Niksar Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden ev eşyasına ihtiyacı olanlara destek sağlamak amacıyla başlatacağımız bu kampanyayı çok önemsiyoruz dedi.
     Fazla eşyaların yeni mutluluklar yaşatsın sloganıyla başlattıkları sosyal sorumluluk kampanyasında, Niksarlıların bağışlayacakları eşyalar sayesinde öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanacağını ifade eden Turaçlı, partilerinin sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendirme ilkesi gereği, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamayı ve aile bütçesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirterek, Duyarlı hemşehrilerimizin kampanyaya destek vereceklerinden kuşku duymuyoruz diye konuştu.
     Ev eşyasına ihtiyaç duyan öğrencilerin CHP Niksar İlçe Başkanlığına başvurması gerektiğini belirten Turaçlı, gelemeyen öğrencilerin 0 356 527 24 38 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Recep Bilek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber CHPden ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kampanya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER