Ceylanpınar TİGEMe işçi alımında şartname değişikliği

Ceylanpınar TİGEMe işçi alımında şartname değişikliği


ŞANLIURFA (A.A) - Ceylanpınar Tarım İşletme Müdürlüğüne alınacak 135 daimi işçi için belirlenen şartnamenin Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünce (TİGEM) tarafından değiştirileceği bildirildi.
     İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ceylanpınar İşletmesine alınacak 135 işçi için İŞKUR aracılığıyla daha önce duyuru yapıldığını hatırlattı.
     Söz konusu işçi alımına yönelik TİGEMin hazırladığı şartnamede değişikliğe gidileceğini bildiren Karasevda, şunları kaydetti:
     TİGEM, bize Ceylanpınar İşletme Müdürlüğüne alınacak 135 daimi işçi için şartname göndermişti. Bizde aracı olarak kurumun şartnamesini ilgilenenlere duyurduk. Ancak başvurularda yeteri kadar Tarım Lisesi mezunu işçi bulunamadı. Bu nedenle TİGEM şu an ki şartnameyi değiştirip, yeni bir şartname hazırlıyor. Sanırım birkaç güne kadar yeni şartnameyi ilan ederiz. Biz bu iş için sadece aracı kuruluşuz. Kurumumuzdaki başvurular ve değerlendirilmeler şeffaf bir şekilde internet ortamından görülüp, kontrol edilebiliyor. Tüm işçi adaylarına başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Ceylanpınar TİGEMe işçi alımında şartname değişikliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER