Ceyhanda firari hükümlü yakalandı

Ceyhanda firari hükümlü yakalandı -Kendisinden ayrılmak isteyen eşini tehdit ettiği ileri sürülen hükümlü, kadının evinin yakınlarında yakalandı


ADANA (A.A) - Ceyhan ilçesinde, cezaevinden firar ettikten sonra karısını ölümle tehdit ettiği öne sürülen, hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı.
     Abdullah B. (30), 2 yıl önce tartıştığı eşi Afet Byi tabancayla vurarak yaraladı. Aynı zamanda hakkında uyuşturucu ticareti, adam yaralamak, tehdit gibi suçlamalar da bulunan Abdullah B. yakalanıp Ceyhan M Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna konuldu. Abdulah B, bu cezavinde bir süre yattıktan sonra iyi hali gözetilerek Ceyhan Açık Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi.
     Yaklaşık 3 ay önce cezaevinden firar ettiği belirtilen Abdullah Bnin, kendisine boşanma davası açan eşini telefonla arayıp ölümle tehdit ettiği öğrenildi. Afet Bnin talebi doğrultusunda da emniyet güçleri kadına koruma sağladı.
     Bu arada, kadının oturduğu evin yakınlarındaki bir mahallede devriye görevi yapan asayiş şube büro amirliği ekibi, şüphelendiği Abdullah Bye kimlik kontrolü yapmak istedi. Bunun üzerine kaçmaya çalışan Abdullah B, kovalamaca sonucu yakalandı.
     Hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Abdullah B, işlemlerinin ardından Ceyhan M Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna konuldu.
    
     Muhabir: İrfan Kurt / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Ceyhanda firari hükümlü yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER