Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar,

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Uşakta kentsel dönüşümün temelini atacak


UŞAK (A.A) - Uşakta daha önce deri üreticilerinin bulunduğu bölgede uygulanacak olan kentsel dönüşüm projesinde temel atma törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktarın katılacağı belirtildi.
     Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, proje için temel atma töreninin 12 Ekim 2012 Cuma günü yapılacağını kaydetti.
     Bakan Erdoğan Bayraktarın ayrıca 40 metrelik yol çalışmasının temelini atacağını dile getiren Ali Erdoğan, TOKİ tarafından inşa edilen Dokumacılık Sitesinin kura törenini de aynı gün yapacaklarını kaydetti. Bakan Bayraktarın kentsel dönüşüm projesinin yıkım çalışmasını TOKİ Başkanı olduğu dönemde başlattığını hatırlatan Başkan Ali Erdoğan, Çok zorlu süreçleri içinde barındıran kentsel dönüşüm projesi, bir çok engelle karşılaştı. Engellerin büyük bölümünü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktarın çabalarıyla aştık. Bakan Bayraktar, TOKİ Başkanı olduğu dönemde yıkım işlemini bizzat başlatmıştı. Projenin uygulama safhasındaki ilk kazmayı da yine Bakan Erdoğan Bayraktar vuracak. 12 Ekim Cuma günü, Uşak için önemli bir projenin ilk adımını atacağız dedi.
    
     Muhabir: Uşak / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER