Çelikhandaki trafik kazası

Çelikhandaki trafik kazası -Memur-Sen, kazada hayatını kaybeden üyeleri Mehmet Tekenin ailesine sahip çıktı


ADIYAMAN (A.A) - Memur-Sen, Çelikhanda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Maliye çalışanı Mehmet Tekenin ailesine sahip çıktı.
     Ocak ayında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Maliye çalışan Mehmet Tekenin ailesine, Şekerbank ve SBN Sigorta tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında 25 bin TL ödeme yapıldı.
     Büro Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Abdulkadir Özşahin, insanların her zaman ellerinden tutamadıklarını, ancak en zor günlerinde onlara destek olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Memur-Senin üyelerine sahip çıktığını belirten Özşahin, şunları kaydetti:
     Üyelerimizin her zaman yanında olduğumuzu göstermek amacıyla gerçekleştirilen bu projenin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini arzuluyoruz. Proje kapsamında ferdi kaza sigortası yaptıran üyelerimiz 25 bin TL, aynı zamanda Memur-Sen aile kartı alan üyelerimiz 35 bin TL, araç sigortası ve benzeri sigorta yaptıran üyelerimiz 55 bin TL, ayrıca aracına kasko yaptıran üyelerimiz de 65 bin TL ye kadar tazminat almaya hak kazanıyorlar.
     Özşahin, Çelikhan Mal Müdürü İlhami Çakmak, Memur-Sen Çelikhan temsilcisi Abdurrahman Üzümcü ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Teke ailesine 25 bin TLlik çeki teslim etti.
    
     Muhabir: Mustafa Aloğlu / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Çelikhandaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER