CBÜ İlahiyat Fakültesi açıldı

CBÜ İlahiyat Fakültesi açıldı -Rektör Prof. Dr. Pakdemirli: İlahiyat fakültemizin diğer fakülte ve yüksekokullarımızla işbirliği içinde güçlü ve nitelikli akademik çalışmalar yapacağına inanıyorum


MANİSA (A.A) - Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İlahiyat Fakültesi düzenlenen törenle açıldı.
     CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, törende yaptığı konuşmada, küçük bir binada kurulan fakültenin 2013-2014 akademik yılında öğretim vermeye başlayacağını ve ileri de daha büyük bir binaya kavuşacağını kaydetti.
     Fakültenin, İslami değerleri özümsemiş, aydın, çağı doğru okuyan ve takip edebilen, topluma dini konularda liderlik yapan, toplumu en doğru şekilde yönlendiren, iyiye ve doğruya sevk eden din adamlarının yetişmesine hizmet edeceğini ifade eden Pakdemirli, İlahiyat fakültemizin diğer fakülte ve yüksekokullarımızla işbirliği içinde güçlü ve nitelikli akademik çalışmalar yapacağına inanıyorum dedi.
     İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülhakim Yüce ise fakültenin toplumun birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak faaliyetler yürüterek, din hizmetlerini toplumun tüm kesimlerine ulaştıracağını ve bu anlayışı yayacak ilahiyatçı ve din adamları yetiştirmeyi hedeflediğini söyledi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber CBÜ İlahiyat Fakültesi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER