Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Korukır:

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Korukır: Birinci vazifemiz bu takımı sportif başarıya taşımak


RİZE (A.A) - Bank Asya 1. lig ekiplerinden Çaykur Rizesporda, teknik direktör Engin Korukır, birinci vazifelerinin takımı sportif başarıya taşımak olduğunu söyledi.
     Korukır, Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Önemli bir kulübe geldiğimizin bilincindeyiz. Tecrübemizle, teknik ekip, yönetim, taraftar ve basının desteğiyle bu takımı hak ettiği yere taşıyacağımıza herkesin inanmasını istiyoruz dedi.
     Çaykur Rizesporun tesisleşme, kurumsallaşma adına kelimelerle özetlenecek bir takım olmadığını ifade eden Korukır, şöyle konuştu:
     Bank Asya 1. Lig, bu takımın gerçek ligi değil. Gerçek ligine çıkması için tam mesai yapacağız. İşimiz kolay değil, ancak çok zor da değil. Bizim için ligde ikincilik, üçüncülük başarı sayılmaz. Ya birinci olacağız ya birinci olacağız. Bunun bilinciyle yarın Erzurumda başlayacağımız çalışmaların ardından lig sonunda da böyle kararlı olmak ve dik durmak için üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız.
     Çaykur Rizesporun Erzurum kampında yer alan futbolcular şöyle:
     Fahri Tatan, Murat Sözgelmez, Ousman Jallow, Caner Öztel, Cenk Ahmet Alkılıç, Hair Zeqiri, Mesut Yılmaz, Severin Bikoko, Şahinali Terzi, Cumhur Yılmaztürk, İlyas Çakmak, Mehmet Can Kasap, Osman Mertoğlu, Çağrı Yarkın, Mehmet Al, Serhat Akyüz, Cumali Bişi, Fırat Kocaoğlu, Onur Güney, Kenan Aslanoğlu, David Loriya, Orhan Ovacıklı
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Zafer Sel
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Korukır: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER