Çaykur Rizespor, Mustafa Denizli anlaştı

Çaykur Rizespor, Mustafa Denizli anlaştı -PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Mustafa Denizli ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı -Kulüp Basın Sözcüsü Ferah: Mustafa Denizlinin bizi hedeflerimize taşıyacağın


RİZE (A.A) - PTT. 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Mustafa Denizli ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
     Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk futboluna katkı sağlayan önemli bir teknik adamı göreve getirdiklerini belirterek, Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde her konuda anlaşmaya vardık. Görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından kendisiyle 1.5 yıllık resmi sözleşme imzaladık dedi.
     Mustafa Denizlinin kulübe ve PTT 1. Lige çok büyük değer katacağını vurgulayan Ferah, şöyle devam etti:
     Mustafa Denizlinin hedefleri ile Çaykur Rizesporun hedefleri örtüşüyor. Çaykur Rizesporu önemli yerlere getirmek, Türkiyenin marka değeri yüksek takımlarından biri yapmak için çalışıyoruz. Bu anlamda Mustafa Denizli ile çalışmak onur verici olacak. Mustafa Denizlinin bizi hedeflerimize taşıyacağına yürekten inanıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun.
     Denizli ile İstanbulda yapılan imza törenine, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan ve Transfer Komitesi Başkanı Koray Denizin de katıldığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Çaykur Rizespor, Mustafa Denizli anlaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER