Çayırovadan kısa kısa

Çayırovadan kısa kısa -Gebze Kuaförler Odası Başkanı Çelikten Çayırova Belediye Başkanı Akbaşa ziyaret


KOCAELİ (A.A) - Gebze Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik ve beraberindekiler, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaşı ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Akbaş, kuaförlüğün zorluklarını bildiğini belirterek, her mesleğin ayrı güzelliği olduğu gibi zorluklarının da bulunduğunu söyledi.
     "Hijyen ve Meslek Hastalıkları" seminerinde mesleğin sorunlarının anlatıldığını hatırlatan Akbaş, ilerleyen süreçte mesleki eğitimlerin devam edeceğini kaydetti.
     Çelik ise kuaförlerin hijyen ve meslek hastalıkları konusunda bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen seminerin çok yararlı olduğunu anlatarak, desteklerinden dolayı Akbaşa teşekkür etti.
    
     -Semt Konağının inşaatı başladı-
    
     Çayırova Belediyesi tarafından İnönü Mahallesinde yaptırılan semt konağının inşaat çalışmaları başladı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, sosyal alanda bölge halkına hizmet götürecek olan semt konağında eğitim ve sağlık gibi hizmetlerden, kültürel hizmetlere kadar pek çok sosyal hizmetin verileceği kaydedildi.
     Proje kapsamında ilk semt konağının İnönü Mahallesinde yapılacağı belirtelen açıklamada, İçinde aile sağlık merkezi, bilgi evi, çocuk kulübü, muhtarlık ve belediye hizmet noktasının bulunacağı semt konağı, kısa sürede tamamlanacak ifadesi kullanıldı.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Çayırovadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER