Çaycumada Filyos Çayındaki köprünün çökmesi

Çaycumada Filyos Çayındaki köprünün çökmesi -Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşenin babası Kemal Gülşenin cenazesi toprağa verildi


ZONGULDAK (A.A) - Çaycumada Filyos Çayı üzerindeki köprünün çökmesi sonucu suya düşerek kaybolan ve dün cesedi bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşenin babası Kemal Gülşenin cenazesi toprağa verildi.
     Kemal Gülşenin (79) cenazesi, yakınları tarafından Çaycuma Devlet Hastanesinin morgundan alınarak Yolgeçen köyü Gülşenler Mahallesindeki evinin önüne getirildi.
     Belediye Başkanı Gülşen ve yakınları, burada taziyeleri kabul etti, Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.
     Gülşenler Mahallesi Merkez Camisindeki cenaze törenine, Gülşenin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Karabük Valisi İzzettin Küçük, AK Parti milletvekilleri Köksal Toptan, Ercan Candan ve Özcan Ulupınar ile CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ile vatandaşlar katıldı.
     Gülşenin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Yağış nedeniyle cemaatin ıslanmaması için caminin önüne branda çekildi.
     Çaycumada, 6 Nisanda Filyos Çayı üzerindeki köprünün çökmesi sonucu suya düşerek kaybolan 15 kişiden 9ununun cesedine daha önce ulaşılmıştı. Kayıp kişiler arasında Belediye Başkanı Gülşenin yeğeni Sezgin Gülşen de bulunuyor.
     (FER-SOY-SÖ-RİN)
<< Önceki Haber Çaycumada Filyos Çayındaki köprünün çökmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER