Çaycumada Filyos Çayındaki köprünün çökmesi

Çaycumada Filyos Çayındaki köprünün çökmesi -Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Baş, yeni yapılan köprünün inşaatını inceledi -Baş: İnşallah en güzel şekilde bu ikinci köprü tamamlanır, biz de bir daha böyle şe


ZONGULDAK (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Zonguldakın Çaycuma ilçesindeki Filyos Çayı üzerinden geçen köprünün çökmesi sonucu yapımına başlanan yeni köprüyü inceleyerek, İnşallah en güzel şekilde bu ikinci köprü tamamlanır, biz de bir daha böyle şeyler yaşamayız dedi.
     Baş, Vali Erol Ayyıldız ve beraberindekilerle, 6 Nisanda çöken köprünün yerine yapılan yeni köprü çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
     Baş, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün kentteki gezi ve incelemelerinde bakanlıklarının sorumluluğundaki çalışmaları yerinde gördüklerini söyledi.
     Çaycumadaki üzücü kazanın yaşandığı köprüde inceleme yapmadan bölgeden ayrılmak istemediğini anlatan Baş, şunları kaydetti:
     İnşallah en güzel şekilde bu ikinci köprü tamamlanır,biz de bir daha böyle şeyler yaşamayız. Arkadaşlarımızın gerçekten güzel bir çalışma yürüttüğünü gördük. Kendilerine başarılar diliyorum. Allah korusun, bu bir afettir, afet sonrası olmuş olan bir olaydır. Ama önden tedbir almak her zaman gereklidir. Bugün de yapılan o tedbirdir. İnşallah dediğim gibi bundan sonra böyle afetler yaşamayız.
     Çaycumada, 6 Nisanda Filyos Çayının üzerindeki köprünün bir bölümünün çökmesi sonucu içinde 10 kişi olan minibüs ile 5 yaya suya düşerek, akıntıya kapılmıştı. Arama çalışmaları kapsamında suya düşerek kaybolan 15 kişiden ancak 10unun cesedine ulaşılabilmişti.
    
     Muhabir: Hüseyin Tıraş / Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Çaycumada Filyos Çayındaki köprünün çökmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER