Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Savaş: -Öğrencilerimize, ulusal ve uluslararası her türlü desteği veriyoruz


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Öğrencilerimize, ulusal ve uluslararası her türlü desteği veriyoruz dedi.
     Savaş, Çankırıda yayınlanan Yeni Gün Gazetesi Sahibi Ömer Karaman, Bizim Çankırı Gazetesi Sahibi Ali Kör, Doğruyol Gazetesi Sahibi İrfan Hoşafçıoğlu ve Karatekin Gazetesi Sahibi Kazım Kayıkçıyı makamında kabul etti.
     Savaş, üniversiteye bu yıl 2 bin 600 öğrencinin kayıt yaptırdığını söyleyerek, Mevcut öğrenci sayımız 8 bin 543 ama yüksek lisans, doktora ve formasyon alan öğrencileri de sayarsak, bu sayı 9 bini geçiyor ifadelerini kullandı.
     Öğrencilere, ulusal ve uluslararası her türlü desteği verdiklerini aktaran Savaş, Artık Türkiyede iş kalitesi çok yükseldi. Bizde bunu bildiğimizden dolayı, öğrencilerimizin iyi yetişmesi için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Öğrencilerimize, ulusal ve uluslararası her türlü desteği veriyoruz diye konuştu.
     Gazete sahipleri ise, Savaşı yeniden görevine seçilmesi dolayısıyla kutladı.
    
     Muhabir: Özgür Alantor
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER