Çanakkale Merkez Bir Su Ürünleri Kooperatifi

Çanakkale Merkez Bir Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Özkurnaz: -Bir sonraki hedefimiz balıkçı barınağı ile Sarıçayı kooperatife kazandırmak


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Merkez Bir Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Özkurnaz, bundan sonraki hedeflerinin balıkçı barınağı ile Sarıçayı kooperatif bünyesine kazandırmak olduğunu söyledi.
     Özkurnaz, kooperatif binasında yaptığı açıklamada, 3 yıl süren uğraşlar sonucunda, kooperatife balıkçı barınağı kazandırdıklarını bildirdi.
     Bundan sonraki hedeflerinin yat limanı olarak tabir edilen balıkçı barınağı ile Sarıçayı kooperatif bünyesine katmak olduğunu belirten Özkurnaz, Bizler avanta ve çıkar sağlamakla suçlanıyoruz. Eğer ellerinde bilgi ya da belge varsa ortaya çıkarsınlar. Üyelerimizin her birinin farklı siyasi görüşü olabilir. Bizim için esas olan siyasi görüşler değil, üyelerimizin ekmek parasını kazanmasıdır diye konuştu.
     Özkurnaz, kendilerine destek olanların siyasi kimliği yerine verdikleri katkıya baktıklarını ifade ederek, Barınakta huzursuzluk yoktur. Başkan olarak ben, yardımcılarım ve üyelerim kaya gibi sağlamız. Başkanlığı belli bir ideoloji, siyaset ya da yandaşlara peşkeş çekmek olarak yapmıyorum. Ben teori ve pratiği uygulayan bir başkanlık yapıyorum dedi.
    
     Muhabir : Mehmet Bayer
     Yayıncı : Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Çanakkale Merkez Bir Su Ürünleri Kooperatifi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER