Çanakkaleden kısa kısa

Çanakkaleden kısa kısa -TAR-GEL Projesi kapsamında intibak eğitimi verildi


ÇANAKKALE (A.A) - İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yeni atanan personele, Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi (TAR-GEL) kapsamında, eğitim verildi.
     İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Akkuş, toplantıda yaptığı konuşmada, projenin gelişimi, amacı ve bakanlığın projeden beklentileri konusunda bilgi verdi.
     Akkuş, personele tarımsal üretim ve teknolojilerdeki değişiklikler ve gelişmeler, kıt kaynakların etkin ve verimli kullanılması, tarımsal faaliyetlerle ilgili sorunların çözüm yöntemleri konusunda bilgiler verileceğini belirterek, Personelimiz, 15 günlük eğitimler sonunda tam donanımlı bir yayımcı olarak çiftçilere hizmet verebilecek seviyeye gelecek. TAR-GEL personelinin görevlerini yaparken, devlet memuru olduklarını unutmaması gerekiyor dedi.
    
     -Ziraat odası başkanlarıyla toplantı-
    
     İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, merkez ilçe ve diğer ilçelerin ziraat odası başkanlarıyla toplantı düzenlendi.
     İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Akkuş, Çanakkale Ziraat Odasında düzenlenen toplantıda, tarım sektöründe en önemli sivil toplum kuruluşu olan ziraat odalarının çiftçinin temsilci olduğunu, odalar ile il ve ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüklerinin uyum içinde olmaları gerektiğini söyledi.
     Akkuş, işbirliğinden çiftçinin karlı çıkacağını belirterek, Her iki kuruluşun amacı insanlara hizmettir. Tarıma hizmet eden her kişi ve kuruluşun yanındayız dedi.
     Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İlhan Ulus ise sorunları dinleyip, oda başkanlarıyla istişarede bulunduklarından dolayı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeline teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Çanakkaleden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER