Çanakkaleden kısa kısa

Çanakkaleden kısa kısa -Carmen Sirki Bigada gösteri yapacak


ÇANAKKALE (A.A) - Carmen Sirki Bigada gösteri sunacak.
     Sirkin sanat yönetmeni Enver Mutlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiyede modern sirk sanatlarını Avrupada olduğu gibi kültür merkezi salonlarında ve kapalı salonlarda sunan ve tiyatral sirk gösterisinin öncülüğünü yapan Carmen Sirkinin Bigada gösteri yapacağını belirtti.
     Mutlu, açıklamasında sirkte dünyaca ünlü Zanadunun da bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Robot Transformers gösterisine çocuklar bayılacak, jonklör show, sihirbazlar, akrobatlar, Çin ateş dansı, sevimli kukla gösterisi, tek teker bisiklet show, silindir denge ve akrobasi show, akordeon kadın gösterileri yapılacak. Bu gösteriyi hayatınız boyunca unutamayacaksınız dedi.
    
     -Tarihi Handa uluslararası şiir günleri-
    
     Çardakta bulunan tarihi handa Akademi Şiir Ailesi Kültür ve Edebiyat Derneği tarafından 4. Şiir Günleri düzenlendi.
     17 Kasım Cumartesi günü saat 19.00da yapılacak olan etkinlik, Türk Cumhuriyetleri ile yurt içinden toplan 22 şairin katılımıyla gerçekleştirilecek.
     Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim ve Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaşı makamlarında ziyaret eden dernek başkanı Mustafa Berçin protokol üyelerine davetiye verdi.
    
     -Emniyet Müdürlüğünden broşürlü uyarı-
    
     Lapseki Emniyet Müdürlüğü, semt pazarında ve esnaflara hırsızlık, dolandırıcılık ve yankesiciliğe karşı alınabilecek önlemler konusunda bilgilendirici broşür dağıttı.
     Başkomiser Hakan Narlıoğlu ve görevli polisler semt pazarını gezerek pazarcı esnafı ve vatandaşlar olmak üzere bölgedeki iş yerlerine broşür dağıtarak vatandaşları bilgilendirdi.
     İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Bu tür broşürleri her ay gerek halk pazarında gerekse esnaflarımızı ziyaretlerimizde dağıtıyoruz. Ekiplerimiz sürekli vatandaşlarımızı bu konularda dikkat etmeleri konusunda bilgilendiriyor. Amacımız vatandaşımızı bilgilendirip bu olayları gerçekleştiren kötü amaçlı kişilerden korumak, kollamak dedi.
    
     Muhabir: Ekip / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çanakkaleden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER