Çan Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis

Çan Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı


ÇANAKKALE (A.A) - Çan Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı yapıldı.
     Kaymakam Yakup Tat, Öğretmenevi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, birliğin bütçesinin tahmini belirlendiğini, yüzde 100 tutturmanın mümkün olmadığını belirterek, Biz planlarımıza ve daha önceki yıllardaki gerçekleşmelere göre bütçe kalemlerini tahmini olarak belirliyoruz. Uygulama esnasında tahmin edilen gelirleri elde edersek, gider bütçemizi de büyük ölçüde aynı oranda tutturabiliyoruz dedi.
     Bütçe hazırlanmasında yatırım programının önemli olduğunu vurgulayan Tat, şöyle konuştu:
     Yatırım programını belirlerken en önemli konulardan birisi, projeli yatırım konuları. Her konuda şunu yapalım, bunu yapalım diyebiliriz ama önemli olan o dediğimiz konuda bizim elimizde projenin olmasıdır. Hepiniz köy muhtarı olarak yatırımcı kurumların başındaki kişilersiniz. Proje üreten, talep eden, uygulayan insanlarsınız. Yatırım programına girmesini istediğiniz bir şey olduğu zaman mümkün mertebe önce projelendirilmesine öncelik ve ağırlık verin. Elinizde bir projeyle hangi makama giderseniz gidin geri dönmezsiniz.
     Tatın konuşmasının ardından, 2013, 2014 ve 2015 yılı tahmini bütçeleri görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
     Toplantıya, 60 köy muhtarı ile İl Genel Meclisi üyeleri Şerafettin Bal, Üsrev Damar, İsmail Doğan ve Halil Turan katıldı.
    
     Muhabir: Çan / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Çan Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER