Çandan kısa kısa

Çandan kısa kısa -Gıda, tarım ve hayvancılık müdürleri Çanda toplandı


ÇANAKKALE (A.A) - Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün düzenlediği, İlçe Müdürleri Koordinasyon Toplantısı Çanda gerçekleştirildi.
     Çanakkale Gıda Tarım Müdürü Mustafa Akkuş ve Çan İlçe Müdürü Hakan Kahveci, toplantı öncesinde Kaymakam Yakup Tat ve Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzuyu, ziyaret etti.
     Kaymakam Tat, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçenin tarımsal faaliyetlerinin önemli olduğunu belirterek, bu konudaki yeni yatırım ve çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
     Tarım sektörü ve çalışanlarının önemli olduğunu belirten Tat, Tarımsal arazilerimizi ve tarımsal değerlerimizi ön plana çıkarmak için gayret sarf ediyoruz. Bu hususta da il çapında büyük gayreti, il müdürümüz Mustafa Akkuşun gösterdiğini biliyoruz. Biz de gayretlerinin arkasındayız, yanındayız. Bizlere düşen bir şey varsa her zaman destek olmak için hazırız dedi.
     Akkuş da Çanakkalenin ve ilçelerinin tarımsal anlamda büyük potansiyele sahip olduğunu söyledi.
     İstişare toplantılarını her ay değişik bir ilçede yaptıklarını belirten Akkuş, Çanakkale tarımına ne katkı verebiliriz, ülkemiz tarımına ne katkı sunabiliriz, bunları değerlendiriyoruz. Bu toplantılar elbette daha iyi hizmet verebilmek içindir. Çabalarımız, gayretlerimiz ortada diye konuştu.
     Akkuş ve Kahveci daha sonra Belediye Başkanı Kuzuyu ziyaret etti.
     Kuzu, Çanın, tarımla ilgilenen bir ilçe olduğunu belirterek, O anlamda da zaten müdürümüzün Çana ciddi bir hassasiyeti var şeklinde konuştu.
     Kaleseramik Fabrikaları Havuzbaşı Tesislerinde iki oturum halinde yapılan toplantıya, Gıda Tarım ve Hayvancılık şube müdürleri İsa Seçkin, Mehmet Sezer, Hakan Batıbeki, Ömer Yıldız, Hayati Güre, Sevim Kakız, Hüseyin Özen ile ilçe müdürleri Başak Egesel, Mehmet Kavruk, Fatih Sarı, Recep Cengiz, Hatice Ceren, Ziya Çakar, İbrahim Gocuk ve Derya Özçelik katıldı.
    
     -Çanlı sporcuların başarısı
    
     Çan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 17-18 Yaş Serbest Güreş Takımı, İzmirde düzenlenen Gençler Serbest Güreş Bölge Şampiyonasında başarılı sonuçlar aldı.
     Çanakkale il takımında 7 güreşçisi bulunan Çan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi güreşçileri, 18 il takımının mücadele ettiği müsabakalarda bölge üçüncülüğü ve ikincilikleri elde etti.
     46 kiloda Oğuz Adışen bölge üçüncüsü, 50 kiloda Can Gezen bölge ikincisi, 74 kiloda Özgür Demir bölge ikinci, 120 kiloda Furkan Kurt ise bölge üçüncüsü oldu.
     Çan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden 4, Çanakkaleden 1 güreşçi, 4-7 Nisanda Bursa da yapılacak, Okullar Arası Türkiye Güreş Şampiyonasında mücadele edecek.
    
     Muhabir: Sadettin Arslan / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER