Çalınan buzağı, otomobil bagajında çıktı

Çalınan buzağı, otomobil bagajında çıktı


KOCAELİ (A.A) - Kocaelinin Kandıra ilçesinde çaldıkları buzağıyı, otomobilin bağajında gizleyen 3 kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı.
     Kandırada polise ihbarda bulunan bir vatandaşın, Babaköyündeki bir bahçeye giren 3 kişinin çaldıkları buzağıyı, otomobilinin bagajına koyarak çaldıklarını söylemesi üzerine polis ve jandarma ekipleri harekete geçti.
     Kandıra yolu Solaklar sapağında uygulama yapan ekipler, çalışma yaptıkları bölgenin yakınındaki dinlenme tesisine giren otomobilden şüphelenerek araçtakilere kimlik kontrolü yaptı.
     Kontroller sırasında aracın bagajından bazı seslerin geldiğini fark eden ekipler, bagajın kapısını açtığında çalınan Holştayn cinsi buzağıya rastladı.
     Bunun üzerine araçtaki Şahin D. (52), Mehmet T. (37) ve Neşet Tyi (20) gözaltına alan ekipler, bu kişileri polis aracına bindirerek Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü.
     Bu arada, polis ekiplerinin buzağının kulak küpe numarasını Kocaeli Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bildirmesi üzerine yapılan araştırmada, buzağının Babaköyünde oturan Ş.Şye ait olduğu belirlendi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Çalınan buzağı, otomobil bagajında çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER