Çakırlarda traktör römorklarına reflektör takıldı

Çakırlarda traktör römorklarına reflektör takıldı


ANTALYA (A.A) - Konyaaltı Belediyesi ve Antalya Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle trafik kazalarını önlemek amacıyla Çakırlar bölgesindeki 200 traktörün römorkuna ücretsiz reflektör takıldı.
     Çakırlar Kapalı Pazar yerinde yapılan reflektör dağıtım törenine, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Edip Kemal Bahadır, Konyaaltı Jandarma Komutan Vekili Engin Erken, muhtarlar ve çok sayıda çiftçi katıldı. Traktör kazalarının genelde gece meydana geldiğini belirten İlçe Jandarma Komutan Vekili Erken, çiftçilere trafik kurallarına uymaları ve reflektörsüz kara yoluna çıkmamaları uyarısında bulundu.
     Reflektör takmanın kazaların önlenmesinde çok önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Bahadır ise tarımla uğraşılan bölgelerde traktörlerin gündüzleri çalışma, akşamları ise işçi taşımada kullanıldığına dikkati çekti. Bahadır, Traktörün motor kısmında her türlü aydınlatma ikaz işaretleri var. Ama römork takılınca kör bir kayaya benziyor. Traktör kazaları da en çok bu yüzden meydana geliyor. Jandarma Komutanlığımız reflektör takma önerisi getirdi. İnsana verdiğimiz önemi göstermek için biz de destekledik. Yeni reflektörlerin çiftçilerimize hayırlı olmasını dilerim dedi.
     Konuşmaların ardından Başkan Yardımcısı Edip Kemal Bahadır ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Engin Erken, bir traktörün römorkuna reflektör taktı.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Çakırlarda traktör römorklarına reflektör takıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER