Çakıl sahadan şampiyonluklara

Çakıl sahadan şampiyonluklara


ŞIRNAK (A.A) - Bölgesel yıldız kızlar futbol müsabakalarında birinci olan Silopi Bostancı İlköğretim Okulu takımı hazırlıklarına okulun bahçesindeki çakıl sahada devam ediyor.
     Şırnak il şampiyonu, ardından Mardinde düzenlenen bölgesel yıldız kızlar futbol müsabakalarında birinci olan Silopi Bostancı İlköğretim Okulu takımı, Elazığda yapılacak olan bölgesel yıldız kızlar turnuvası hazırlıkları çakıl sahada sürdürüyor.
     Beden eğitimi öğretmeni Mustafa Şavlan ve Tuğba Karaca tarafından hazırlanan kız takımı, 6 Nisanda finallere katılmak için Elazığa hareket edecek.
     Takımın oyuncularından Şule Yelfe, bölge şampiyona katılacakları için mutlu olduklarını, turnuvalara çok en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını söyledi.
     Selma Oflaz ise maçlara hazırlanırken takım ruhunu oluşturduklarını, çok iyi bir ekip olduklarını belirterek, Hocalarımızın da sayesinde birinciliği elde ettik. Elazığda yapılacak olan maçlarda birinci olacağız ve Türkiye birinci olup Parise kadar gitmeyi düşünüyoruz dedi.
     Öğretmen Şavlan da takımın çok zor şartlar altında bölge birinciliği kazandığını kaydederek, Zaman zaman antrenman yapacak top bile bulamıyoruz. Çalışma yapacak saha bile bulamıyoruz. Öğrencilerimiz büyük başarılar elde etti. Önce il birincisi, ardından Mardinde grup lideri oldular. Takımının şimdiki hedefi ise Elazığda yapılacak olan finallerde başarılar elde etmesidir diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Demirhan / Nurten Aslan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Çakıl sahadan şampiyonluklara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER