Buz hokeyi

Buz hokeyi -Buz Hokeyi Milli Takımlar Sportif Direktörü Göçmen: -Balkan Buz Hokeyi Birliği Turnuvasında grubumuzda şampiyon olarak altın madalyayı kazanmak istiyoruz


KOCAELİ (A.A) - Buz Hokeyi Milli Takımlar Sportif Direktörü Tarık Göçmen, Balkan Buz Hokeyi Birliği Turnuvasında gruplarında şampiyon olarak altın madalyayı kazanmak istediklerini söyledi.
     Göçmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurumda 10 günlük periyotlar halinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, 22 oyuncuyla antrenmanlara devam ettiklerini bildirdi.
     Milli takım kadrosunun 17 kişiye düşürüleceğini ifade eden Göçmen, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, oyuncuların Kocaelideki atmosfere alışmaya çalıştığını dile getirdi.
     Göçmen, ilk kez 15 yaş ve altı gruptan milli takım oluşturulduğunu hatırlatarak, altyapıya önem verdiklerini kaydetti.
     Yeni oluşturulan milli takımın ilk kez uluslararası bir turnuvaya katılacağını anlatan Göçmen, Çocuklar turnuvaya iyi motive oldular. Kadromuzu henüz açıklamadık. Oyuncular arasındaki rekabet devam ediyor, bu durum da bizi mutlu ediyor. Milli takımın hedefleri arasında sadece Balkan Buz Hokeyi Birliği Turnuvası yok, turnuva sonrasında 18 yaş altı milli takım aday adayları olacak. Bu nedenle motivasyonları çok yüksek dedi.
    
     -Turnuva ilk kez yapılıyor-
    
     Göçmen, takımın turnuvaya hazır olduğunu, müsabakalarda uygulayacakları taktik çalışmalarını pekiştirmek için antrenmanlar yaptıklarını kaydederek, turnuvada başarılı olmak istediklerini ifade etti.
     Genç kadroyla çalışmanın kendisine keyif verdiğini vurgulayan Göçmen, sporcuların çabuk adapte olduğunu, bu durumun kendilerine avantaj sağlayacağını söyledi.
     Göçmen, Turnuva ilk kez yapılıyor ve ev sahibi ülke biziz. Turnuvada 2 grup var. Grubumuzda şampiyon olarak altın madalyayı kazanmak istiyoruz. Gelecek yıl yapılacak turnuvada da bir üst grupta mücadele etmeyi hedefliyoruz. Seyircimizin bizi desteklemek için tribünleri dolduracağını düşünüyorum diye konuştu.
     15 Yaş altı Buz Hokeyi Milli Takımı, turnuva hazırlıklarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonunda sürdürüyor.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER