Büyükşehir hizmet tanıtım gezileri

Büyükşehir hizmet tanıtım gezileri -YÖÇEYDERli kadınlar Büyükşehir hizmetlerini gezdi


SAKARYA (A.A) - Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim ve Yardımlaşma Derneğince (YÖÇEYDER), kadınlarına yönelik düzenlenen hizmet tanıtım gezisinde, Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri vatandaşlara anlatıldı.
     Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi yeni dönem hizmet tanıtım gezilerini sürdürüyor.
     Belediye otobüsleri ile dernek önünden alınan YÖÇEVDER üyesi kadınlar, SAKVA, Ofis Sanat Merkezi, Sanat Galerisi ve Kent Orkestrası, Karaman SAMEK, Karaman Atık Su Arıtma Tesisi, Yenikent Sosyal Tesisleri, SAMEK Resim Sergisi, HES ve Ormanparkı gezdiler.
     YÖÇEYDER üyesi kadınlara Çözüm Masası yetkilileri de eşlik etti ve hizmetleri anlattı.
     Geziler hakkında bilgi veren Halkla İlişkiler Müdürü Semih Bayraktar, periyodik olarak vatandaşlara hizmet tanıtım gezileri düzenlediklerini belirterek, Bu geziler sayesinde vatandaşlarımız belediyemizi daha yakından tanıyarak hizmetlerimizi yerinde görüyorlar. Gezileri önümüzdeki günlerde de düzenlemeye devam edeceğiz ifadesini kullandı.
     Gerçekleştirilen geziden YÖÇEYDERli kadınlar memnun kaldıklarını belirterek, Çözüm Masası yetkililerine gezi için teşekkür etti.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyükşehir hizmet tanıtım gezileri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER