Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Özakalın:

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Özakalın: -Kulübün As Başkanı Ahmet Metin Karadayının istifasını kabul etmedik, kendisi görevinin başındadır


ERZURUM (A.A) - Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Kulübün As Başkanı Ahmet Metin Karadayının istifasını kabul etmedik, kendisi görevinin başındadır dedi.
     Kulüp binasında yönetim kurulu üyeleri ve As Başkan Ahmet Metin Karadayı ile birlikte basın açıklaması yapan Özakalın, hedeflerinin Büyükşehir Belediyesporu daha iyi yere getirmek olduğunu söyledi.
     Birlikte yola çıktıkları yönetim kurul üyeleriyle ayrılmalarının söz konusu olmadığını belirten Özakalın, şöyle konuştu:
     Kulübün As Başkanı Ahmet Metin Karadayının istifasını kabul etmedik, kendisi görevinin başındadır. Fikir ayrılığı nedenleriyle istifasını yönetime sunan Karadayının bu talebi kabul edilmemiştir. Kendisiyle tekrar görüşerek, daha güçlü ve kuvvetli olmamız noktasında fikir birliği yaptık. Erzurum için daha iyi ve başarılı bir takım ortaya çıkarma gayesindeyiz. bu nedenle birlikte yola çıktığımız yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın aramızdan ayrılması söz konusu olamaz.
     As Başkan Karadayı da yönetim kurulu üyeleri arasında fikir ayrılığı oluştuğunu ve bu nedenle istifa etmek istediğini söyledi.
     İstifa kararını 2 gün önce verdiğini ifade eden Karadayı, şunları kaydetti:
     İki gün önce istifa kararı aldım ve istifa dilekçemi avukatım aracılığıyla Başkan Saim Özakalına gönderdim. Kendisiyle yaptığımız görüşmede istifamın kabul etmediğini belirtti. 5-6 yönetici arkadaşımızla fikir ayrılığı yaşadım. Fakat istifam kabul edilmedi ve şuan görevimin başındayım.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Özakalın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER