Büyükşehir Belediyesporda yenilgi üzüntüsü

Büyükşehir Belediyesporda yenilgi üzüntüsü


DİYARBAKIR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve sezonun tamamlanmasına 3 hafta kalarak şampiyonluğunu ilan eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporda Kırıkhanspor deplasmanında alınan 1-0lık yenilginin üzüntüsü yaşanıyor.
     Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, son haftalardaki başarısızlıklarını Kırıkhanspor deplasmanında da sürdürdüklerini belirterek, 2. Ligi garantilemelerinin ardında takımda düşüş başladığını söyledi.
     Takımda rehavet oluştuğunu belirten Doğrul, şöyle konuştu: "Şampiyonluğumuzu ilan edip 2. Lige yükselmeyi garantilememizin ardından takımda bir düşüş başladı. Bu nedenle sezon boyunca alamadığımız yenilgileri son haftalarda aldık. Son 3 maçımızı yenilgiyle kapattık. Bu durum bize yakışmıyor. Ama bunun önüne bir türlü geçemedik. Yaşadığımız bu kötü sonuçlara bu hafta son vermek istiyoruz. Evimizde oynayacağımız sezonun son maçında Bergama Belediyesporu ağırlayacağız. Kümede kalma mücadelesi veren rakibimizi yenip hem evimizdeki sezonun son maçını kazanmak hem de taraftarlarımıza 3 puan armağan etmek istiyoruz. Bu nedenle Bergama Belediyespor maçına kazanmak için çıkacağız."
     Doğrul, Bergama Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın kendi tesislerinde yapacakları antrenmanla başlayacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakan / Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesporda yenilgi üzüntüsü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER