Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı

Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Avrasyanın önemli bilişim, teknoloji ve iletişim platformu CEBİT Bilişim Eurasia Fuarında stant açacak.
     Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısının son gününde, Melih Gökçekin başkanlığında toplandı.
     29 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında İstanbulda düzenlenecek CEBİT Bilişim Eurasia Fuarında Ankara Büyükşehir Belediyesi bir stant kiralayarak tanıtım yapılmasına karar alınan toplantıda, kentte bulunan üniversitelerle yapılacak işbirliği konusunda ise Genel Sekreterlik görevlendirildi.
    
     -Gökçeke ödül-
    
     Açıklamada, Internet Marketing Association (IMA) tarafından dünyada sosyal medyayı en iyi kullanan belediye başkanı olması nedeniyle 2012 Hayat Boyu Başarı Ödülüne layık görülen Başkan Gökçekin ödülünü almak üzere 19-23 Eylül tarihleri arasında ABDnin Las Vegas kentine gideceği bildirildi.
     Başkan Gökçekin internet ve teknoloji alanındaki son trendlerin konuşulacağı ve tartışılacağı bir dizi konferansa da katılacağı bildirilen açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin ödüllü halk oyunları ekibi FOMGETin ise 40 kişilik bir ekiple, 4-7 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası İpek Yolu Festivaline katılmak üzere ABDnin Houston şehrine gideceği kaydedildi.
     Bu arada, toplantıda Çankaya Belediyesine 20 Ekim 1999da, 5 yıllığına devredilen Alacaatlı Taş Ocağında bulunan tesislerin kullanım süresi dolduğu halde teslim edilmemesi üzerine geri alınması için hukuki girişim başlatılacağı da bildirildi.
    
     Muhabir: Ankara
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER