Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sakarya Nehri Rekreasyon Projesini ve 4+4+4 İmam Hatip Okulunu Sakarya halkıyla buluşturacağız


SAKARYA (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehre vizyon kazandıracak Sakarya Nehri Rekreasyon Projesi ve İmam Hatip Okulunu Sakarya halkıyla buluşturacaklarını söyledi.
     Toçoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, inançlarını hiçbir zaman kaybetmeden, rehavete kapılmadan, çalışmalarını ilk günkü heyecanla sürdüreceklerini ifade ederek, Birlikteliğimize, kardeşliğimize zarar verecek hiç kimseye ve hiçbir şeye asla müsaade etmeyeceğiz dedi.
     Şehrin kültür ve sosyal hayatına katkı sağlamak amacı ile yapılan çalışmaların da devam ettiğini belirten Toçoğlu, TZDK Yemekhanesi ile TMO Binasının aslına uygun restore edilip, Sanat Galerisi ve Sanat Merkezi olarak en kısa sürede açılışlarının yapılacağını aktardı.
     Açılışlarla ilgili bilgi veren Toçoğlu şöyle konuştu:
     Sakarya Nehri Rekreasyonu Projesinin ihalesine 15 Martta, İmam Hatip Okulunun ihalesine de 20 Martta çıkacağız. Bu ihaleler çerçevesinde, şehre vizyon kazandıracak Sakarya Nehri Rekreasyon Projesini ve 4+4+4 İmam Hatip Okulunu Sakarya halkıyla buluşturacağız. 22 Mart Dünya Su Gününde arıtma tesislerimizin açılışını gerçekleştireceğiz. ADARAY çok yakında seferlerine başlayacak.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER