Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Özgün mimarisiyle dikkat çekecek imam hatip okulunu şehrimize kazandırmak için çalışma başlattık, proje tamamlandı


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, özgün mimarisiyle dikkat çeken imam hatip okulunu Sakaryaya kazandırmak için çalışma başlattıklarını, projenin tamamlandığını bildirdi.
     Toçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, gençlerin nitelikli koşullarda eğitim imkanlarından yararlanabilmesi için çalışma yaptıklarını kaydetti.
     Okulu Sakaryalıların beğeneceğini ümit ettiğini belirten Toçoğlu, Özgün mimarisiyle dikkat çekecek imam hatip okulunu şehrimize kazandırmak için çalışma başlattık, proje tamamlandı. Son derece özel ve tarihi çizgileri içinde barındıran çok özel bir proje ortaya çıktı. Bugün de kamuoyu ile paylaşıyoruz. Okulun ihalesine 20 Mart Çarşamba günü çıkıyoruz. Hayırlı olsun ifadelerini kullandı.
     Eski valilik konağı arazisinde inşa edilecek olan okul, 15 bin metrekare alanda 32 derslikten oluşacak, inşaat alanı ise 11 bin 625 metrekare olacak.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER