Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler esnafın sorunlarını

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler esnafın sorunlarını dinledi


ERZURUM (A.A) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, şehirde faaliyet gösteren esnafın sorunlarını dinledi.
     Küçükler, yaptığı yazılı açıklamada, Mahallebaşı semtinde Modern Süt Ürünleri Çarşısı kurduklarını belirterek, her sektörü ve iş kolunu düşünerek çeşitli yatırımlar yaptıklarını ifade etti.
     Erzurumda et entegre tesisleri çalışması yaptıklarını anımsatan Küçükler, söz konusu yatırımların başlı başına hayvancılık sektörünü desteklemeye ve bu sektöre katma değer kazandırmaya yönelik olduğunu vurguladı.
     Yatırımların şehre katma değer sağlayacağının altını çizen Küçükler, şunları kaydetti:
     Bu tesisimiz sayesinde Erzurumlu besicinin parası Erzurumda kalacak. Besici bu şehirde kazanacak, kazandığını yine bu şehirde harcayacak. Çeşitli hayvansal ürünlerin üretimi, yine Erzurumda olacak. Bunun bir de pazarlama ayağı var ki onun için gerekli fiziki altyapı oluşturulacak. Mahallebaşındaki Modern Süt Ürünleri Çarşısı, buna verilebilecek en güzel örneklerden birisidir. Yani Erzurumda süt, peynir, yoğurt ve yağ imalatçıları ve satıcıları bir iş merkezi çatısı altında faaliyet yürütecek.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER