Büyük Zaferin 90. yıl dönümü

Büyük Zaferin 90. yıl dönümü -30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Osmancıkta tören düzenlendi


ÇORUM (A.A) - 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Osmancıkta tören düzenlendi.
     Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.
     Törene, Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Osmancık Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen İrfan Kıymaz, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, askeri ve mülkü erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Sunuculuğunu Jandarma Astsubay Alev Yiğitin yaptığı törende Türk Silahlı Kuvvetleri adına konuşma yapan Jandarma Astsubay Kadir Varol, 30 Ağustos Zaferinin önemine değindi.
     Varol, yaptığı konuşmada, Düşmanın haksız ve alçakça işgaline dur diyen ve kanımızın son damlasını akıtmadan yurdumuzu bırakmayacağımızı ispatlayan, şanlı zaferin 90ıncı yılını aynı gurur ve coşku ile bir kez daha kutluyoruz ifadelerini kullandı.
     Törenin ardından, Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Osmancık Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen İrfan Kıymaz, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı tebrikleri kabul etti.
    
     Muhabir: Orhan Güçlü / Ferhat Barulay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER