Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz -Ulu Önder Atatürk, Denizlide düzenlenen törenlerle anıldı


DENİZLİ (A.A) - Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 74. yıldönümünde, Denizlide düzenlenen törenlerle anıldı.
     Denizli Valiliği önündeki törenin ardından, Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi tarafından hazırlanan program gerçekleştirildi.
     Törende, müzik eşliğinde Atatürkün hayatı ve inkılapları sinevizyon gösterisi ile sunuldu ve Atatürkün sevdiği şarkılar seslendirildi.
     Program sonunda, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, düzenlenen programda görev alan öğretmenleri kutladı ve Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği kompozisyon, resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
     Törene, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, diğer protokol üyeleri ile öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
    
     -Pamukkale Üniversitesinde anma töreni-
    
     Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü önünde yer alan törende ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Keskin, Atatürk anıtına çelenk koydu.
     Törene, rektör yardımcıları Prof. Dr. Sebahattin Nas, Prof. Dr. Ali Keskin ve Prof. Dr. Hasan Kaplan, Genel Sekreter Kenan Çoyan, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.
     Rektörlük önünde yer alan Atatürk Anıtına çelenk sunulan törende saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
    
     -Kale-
    
     Kale ilçesinde de Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.
     Törene, Kale Kaymakamı Serap Özmen, Garnizon Komutanı Mustafa Ulaşan, Belediye Başkanı İsmail Yarımca ile protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile gaziler katıldı.
     Atatürk Anıtna çelenklerin sunulduğu törende, saat 09.05te sirenler çalarak 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER