Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı

Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı -Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş: Atatürkün, çağdaş düşüncelere dayalı, gelişmeye, yükselmeye ışık tutan görüşlerini içtenlikle benimseyerek uygulamak, Türk milleti için vazgeçilm


KOCAELİ (A.A) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Atatürkün, çağdaş düşüncelere dayalı, gelişmeye, yükselmeye ışık tutan görüşlerini içtenlikle benimseyerek uygulamak, Türk milleti için vazgeçilmez ve değişmez bir ilkedir dedi.
     Ellibeş, Mustafa Kemal Atatürkün vefatının 74. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ölümünün 74. yıl dönümünde saygı, şükran ve rahmetle andıklarını belirterek, Atatürkün, değerli bir asker, üstün nitelikleri olan bir kumandan, mümtaz bir devlet adamı olduğunu ifade etti.
     Ellibeş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
     Ulu Önder Atatürk, sadece Türk milletinin kaderini değiştirmekle kalmayıp kazandığı Kurtuluş Savaşı ve gerçekleştirdiği devrimlerle dünyanın mazlum milletlerine de yol gösterici olmuştur. Aziz Türk milletine, çağdaş uygarlık düzeyine yükselme yolunu açan, millet olma şuuruna ulaşmasını sağlayan, büyük devlet adamı Atatürkün, çağdaş düşüncelere dayalı, gelişmeye ve yükselmeye ışık tutan görüşlerini içtenlikle benimseyerek uygulamak, Türk milleti için vazgeçilmez ve değişmez bir ilkedir.
    
     Muhabir: İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER