Bursaspor

Bursaspor-Galatasaray maçından notlar -Bursasporlu taraftarlar, bu sezon ilk kez tribünleri tamamen doldurdu -Bursasporun hafta içinde transfer ettiği Ferdinand, 18 kişilik maç kadrosuna alındı -Galatasaray Teknik Diretörü Fatih


BURSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Bursasporun lider Galatasarayı ağırladığı maçta, yeşil-beyazlı taraftarlar bu sezon ilk kez tribünleri tamamen doldurdu.
     Bursaspor taraftarları, maçtan saatler önce stat çevresinde toplanmaya başladı. Taraftarlar, takımları lehine tezahürat yaptı, Galatasarayı ıslıkladı. Yeşil-beyazlı taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan futbolcuları, Alemin kralı buraya temposuyla tribünlere çağırdı.
     Futbolcular da taraftarların bu çağrısına karşılık verdi. Taraftarlar tüm futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak yumruk şov yaptırdı. Fenerbahçe maçında ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golün ardından sevinmediği için eleştirilen Tuncay Şanlı da taraftarlarca tribünlere çağrılarak alkışlandı.
     Tribünler, Tuncaydan özür dilemesini istedi. Tribünlerin bir diğer ilgi gösterdiği futbolcu ise adı sıkça Galatasaray ile anılan Serdar Aziz oldu. Bursasporlu taraftarlar, Serdar bizimdir diye tempo tuttu.
     Bursasporlu taraftarlar, başlama düdüğünden önce tüm takımı el ele tribünlere çağırarak alışladı.
    
     -Bursasporda 3 eksik-
    
     Sakatlıkları devam eden Ferhat Kiraz, Stanislav Sestak ve Gökçek Vederson, Galatasaray maçı kadrosunda yer almadı.
     Bursasporun hafta içinde gerçekleştirdiği transferlerden Ferdinand, 18 kişilik kadroda yer buldu. Dün 3,5 yıllık sözleşme imzalanan Aziz Behich ise maçı tribünden izledi.
    
     -İlginç pankartlar-
    
     Bursasporlu taraftarlar, tezahüratları kadar açtıkları ilginç pankartlarla da dikkati çekti.
     Açık kale arkasında, Hiç kimseyi sevmedim seni sevdiğim kadar, maraton tribünde Sevmenin bedeli acı çekmekse, çekmeye hazırız senin elinden yazılı pankartlar yer aldı.
     Maraton tribünde ayrıca Pablo Martin Batalla için, Nosotros Sonam Os Lo Reali Zas Batalla (Biz hayal edelim sen gerçekleştir Batalla) yazılı pankart açıldı.
     Bu tribünlerde yine Batalla için Mutluluğun Pablosu, Sadece sen, Bata Goal gibi dövizler yer aldı.
    
     -Yönetime tepki-
    
     Maraton tribününde bulunan bir grup taraftar, yönetim istifa diye tempo tuttu. Diğer tribünler ise bu tezahürata ıslıklarla karşılık verdi.
    
     -Sneijder yedek -
    
     Galatasarayda ise yeni transfer Sneijder, 18 kişilik kadroda yer alırken, oyuna girmek için yedek kulübesinde bekledi.Fatih Terim, Burak Yılmaz ve Ambrabata ilk 11de şans vermedi.
     Sarı-kırmızılı ekip, maça kart cezalıları Melo ve Hamit Altıntop ile Afrika Uluslar Kupasında mücadele eden Fildişi Sahili Milli Takımında yer alan Eboue ve yeni transfer Drogbanın yanı sıra Baros, Çağlar Birinci ve sakat olan Ujfalusiden yoksun çıktı.
    
     -Albayraka özel ilgi-
    
     Bursasporlu taraftarlar, Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayraka büyük ilgi gösterdi.
     Kapalı tribündeki Bursasporlu taraftarlar, Albayrakı yanlarına çağırdı. Bu çağrıyı karşılıksız bırakmayan Albayrak, yeşil-beyazlı taraftarlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.
     İki takım futbolcuları sahaya Ekmeğinizi israf etmeyin yazılı pankartla çıktı.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER