Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam:

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: Taraftarımızın desteğiyle 3 Puanı almak İstiyoruz


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Taraftarımızın desteğiyle 3 puanı almak istiyoruz dedi.
     Özlüce Tesislerindeki Mersin İdmanyurdu antrenmanı öncesi değerlendirmelerde bulunan Sağlam, taraftarın da desteğiyle Mersin İdmanyurdu ve Medical Park Antalyaspor maçlarını kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.
     Son haftalarda kaybedilen puanlar nedeniyle hedeflerinden uzak kaldıklarını belirten Sağlam, şunları kaydetti:
     Trabzonspor maçından sonra içeride Kasımpaşaspor mağlubiyeti ve Beşiktaş maçında kaybedilen 2 puan, hedeflerimizden geride kalmamızı sağladı. Geçen hafta ortaya konan mücadele, güzel futbol, attığımız 3 gol bizi kendi sahamızda oynayacağımız 2 müsabaka öncesinde umutlandırdı. İki maç üst üste kendi sahamızda oynayacağımız müsabakaların avantajını kullanıp 6 puan alma şansımız var. İlki Mersin İdmanyurdu maçı. Öncelikle bu haftaki karşılaşmada, dolu tribünlerdeki coşkulu bir taraftar topluluğu önünde geçen hafta ortaya koyduğumuz mücadeleyi daha üst seviyeye çıkartmamız gerekiyor. Girdiğimiz pozisyonlar vardı, kaçırdıklarımızı da. Artık kaçırdığımız pozisyonları da değerlendirme seviyesine gelip güzel bir karşılaşma oynamak istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle galip gelip, 2 maç sonucunda ligde güzel bir yere geleceğimizi düşünüyorum.
     Sağlam, Mersin İdmanyurdu maçının çok önemli olduğunu dile getirerek, Burada alınacak 3 puan Medical Park Antalyaspor maçını da etkileyecek. 2 karşılaşma sonucunda nerede olmak istediğimizin kararını hep beraber vereceğiz. Seyircisiyle taraftarıyla futbolcusuyla teknik kadrosuyla elimize geçen bu fırsatı iyi kullanmamız gerekiyor. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bir bütünlük oluşturup kayıpsız geçmemiz lazım diye konuştu.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan / Musa Samur
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER