Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam:

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: Maalesef UEFA kupasından şanssız bir şekilde elendik -Belluschi ve Tuncayın katılımı, ofansif anlamda çok katkı sağlayacaktır -Adem bu moral bozukluğu ile bu açıklamaları yapmıştır


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Maalesef UEFA kupasından şanssız bir şekilde elendik dedi.
     Özlüce Tesislerinde, A2 takımıyla yapılan hazırlık maçı öncesi gazetecilere açıklama yapan Sağlam, beş maçlık seride, iki hedefi içeren zorlu bir maratonu geride bıraktıklarını söyledi.
     Ligin 4. haftasında kendi sahalarında oynayacakları Karabükspor maçı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Sağlam, Galatasaray maçıyla, puan alamasak da mücadele ve oyun anlamında lige iyi döndük. Kardemir Karabük maçıyla iyi bir çıkışı başlatmak istiyoruz. Önümüzde güzel seri yapabileceğimiz karşılaşmalar var. İlk oynayacağımız Kardemir Karabük maçı önemli. Maalesef UEFA kupasından şanssız bir şekilde elendik. Hepimiz bu işe çok üzüldük. Futbolda bu yaşanıyor. Bu sıkıntıyı unutup, önümüzdeki hedeflere çok daha iyi şekilde konsantre olmamız gerekli diye konuştu.
    
     -Belluschi ve Tuncay lider vasıflı oyuncular-
    
     Sağlam, yeni transfer olan oyuncularla daha üretken bir Bursaspor olarak mücadele edeceklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Serdar, iyileşme süreci içinde. Ozan İpekin tedavisi devam ediyor. Ekibimize katılanlar ve ayrılanlar oldu. Belluschi ve Tuncayın katılımı, ofansif anlamda çok katkı sağlayacaktır. Her İkisi de istekli. Çabuk bir şekilde arkadaşlarının seviyesine ulaşacaklarına inanıyorum. Çalışmalarda çok istekliler. Tecrübeleri bizi umutlandırıyor. İkisi de lider vasıflı oyuncular.
     Bazı futbolcularla yollarını ayırdıklarını hatırlatan Sağlam, Bazı gençleri kiralık gönderdik. Ben mukavelesini feshedip de ayrılan arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum. Allah yollarını açık etsin. Kiralık verdiğimiz kardeşlerimiz buraya hazır döneceklerdir. Amacımız daha fazla maç oynamalarını sağlamak ve (bizler de bu takımda varız) demelerini sağlamak ifadesini kullandı.
     Takımda Tahacan ve Süheyl olmak üzere gelecek vadeden iki stoper oyuncuları bulunduğunu ifade eden Sağlam, şöyle devam etti:
     (Ömer, İbrahim, Serdarın yanında bu iki arkadaşımıza sorumluluk verelim, başka arkadaş almayalım) dedik. Bu arkadaşlarla yolumuza devam edeceğiz. Sağ bekte de Ozan Tufan varken onda ısrarcı olmayı istedik. Bu kardeşlerimize güveniyoruz. Bundan sonraki dönemde kullanmaya çalışacağız.
    
     -Gelinen noktanın sebebi, Ademin performansıdır
    
     Bursasporun yollarını ayırdığı Adem Koçakın açıklamalarını değerlendiren Ertuğrul Sağlam, konuyla ilgili şunları söyledi:
     Açıklamalardan rahatsız oldum. Adem, aklı başında biri. Farklı bir ruh halinde bu açıklamayı yaptığına inanıyorum. Kendisiyle konuştum. İyi başladı. Eskişehirspor maçından sonra istediğimiz performansı ortaya koyamadı. Kendisinden transferin son gününe kadar beklentimiz vardı. Maalesef Adem bizi tatmin edecek performansı ortaya koyamadı. Kendisine, (Belluschinin de gelmesiyle ben bundan önceki dönemde seni oynatamadım ve bundan rahatsızlık duyuyorum. Kadroya bile alamayabilirim) dedim. İyi niyetle yaklaştı ve ne yapabileceğimizi sordu. (Başka takıma git oyna. Senin kariyerindeki oyuncuya kadroya girememek yakışmaz. Bu iş profesyonelliktir. Kulüp bulamazsan, geri gel) dedim. Ademi buraya ben transfer etmiştim. Gelinen noktanın sebebi Ademin performansıdır. Anlaşılıyor ki birileri başka şeyler söylemiş. Kimse kimsenin futbol hayatını bitiremez. Burası Türkiye. Bursaspordan ayrılmak istememiş olabilir. Bu moral bozukluğu ile bu açıklamaları yapmıştır.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER