Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı -AK Parti Muğla Milletvekilleri Özden ve Boğa, Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekilleri Yüksel Özden ve Ali Boğa, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.
     Yüksel Özden, mesajında, Türkiyenin iş adamı, siyasetçi ve futbol adamı olarak büyük bir şahsiyeti kaybettiğini dile getirdi.
     Yazıcının vefatını üzüntüyle öğrendiklerini belirten Özden, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Yazıcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Bursaspor Kulübü Başkanı ve 21. Dönem Muğla Milletvekili olarak parlamentoda görev yapan Yazıcının vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum Yazıcı, yeri doldurulamaz bir kayıptır. Merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Bursaspora ve tüm futbol camiasına başsağlığı dilerim."
     Milletvekili Boğa ise Yazıcının girişimciliği, cesareti, vizyonu ve ticari ahlakıyla her zaman örnek olduğunu kaydetti.
     Yazıcının vefatının Türk milleti için büyük kayıp olduğunu vurgulayan Boğa, mesajında şunları kaydetti:
     "Muğlanın il oluşuna ilk adımı atışının 100. yılı dolayısıyla tüm eski Muğla milletvekilleriyle kendisini TBMMye davet ettiğimizde konuya büyük alaka göstermiş, bu konuda elinden ne geliyorsa yapacağını ifade etmiş, yurt dışında olduğundan katılamayacağı için üzüntüsünü belirterek bizi mutlu etmiş ve cesaretlendirmişti. Muğlayı benimsemiş, yatırımlar yapmış, ülke ekonomisi ve turizmine katkılarda bulunmuş çok yönlü insanımızı rahmetle anıyoruz. Bir Anadolu takımını, Bursasporu lig şampiyonluğuna taşıyabilmesi onun bulunduğu yerlere yaptığı katkıyı çok iyi ifade ediyor. Bu vesile ile ailesine, çalışanlarına, sevenlerine, Muğlalılara, Bursalılara ve Bursasporlulara başsağlığı diliyorum. Allah mekanını cennet kılsın."
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER