Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı -Bursa Valisi Harput: -"Başbakan Yardımcısı Arınç, perşembe sabahı stadyumda düzenlenecek törene katılmak üzere program yaptı" -"Bursasporun, babasız kalmış gibi mahzun olması ay


BURSA (A.A) - Bursa Valisi Şahabettin Harput, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın, vefat eden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için perşembe günü Atatürk Stadında düzenlenecek törene katılacağını bildirdi.
     Harput, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Arınçla biraz önce telefon görüşmesi yaptığını belirterek, "Sayın Arınç, özelikle o gün başka programları olmasına rağmen, 9 Mayıs 2013 Perşembe sabahı Bursa Atatürk Stadında, İbrahim Yazıcı için düzenlenecek törene katılmak üzere program yaptı. Sayın Arınç, perşembe sabahı havayolu ile Bursaya gelecek. Stadyumdaki törene katıldıktan sonra İstanbuldaki programına yetişmek üzere deniz uçağı ile Bursadan İstanbula hareket edecek. Şu anki planlama bu yönde" dedi.
     "Üzüldük" kelimesini herkesin yinelediğini dile getiren Harput, "Gerçekten üzüldük. İki türlü üzüldük. Birincisi, vefat olayı herkesi üzer. İkincisi, biraz tedbirsizlik ve ihmal sonucu vefatın gerçekleşmesi de bizi üzdü" ifadesini kullandı.
     "Bursasporun babasız kalmış gibi mahzun olması ayrı bir üzüntü" diyen Harput, şöyle devam etti:
     "İbrahim Yazıcı, iyi bir insandı. Kimseye karşı kötülük düşünmeyen, mütevazı, şovmenliğe soyunmayan, herkese tevazuyla davranan biriydi. Bu saatten sonra keşkeler kimseyi geri getirmiyor. Duadan başka bir şey elimizden gelmiyor. Dua ediyoruz. Allah mekanını cennet eylesin."
    
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER