Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu -AK Parti Bursa Milletvekili Şahin: "Başkanımız çok ağır bir rahatsızlık geçiriyor. Bir an önce ayağa kalmasını Allahtan niyaz ediyorum"


BURSA (A.A) - AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının sağlık durumuna ilişkin, "Başkanımız çok ağır bir rahatsızlık geçiriyor. Bir an önce ayağa kalmasını Allahtan niyaz ediyorum" dedi.
     Bursa Acıbadem Hastanesinde, Yazıcının durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Şahin, başkanın bir an önce ayağa kalkıp, kulübün başına geçmesini dilediğini söyledi.
     Allahtan ümit kesilmeyeceğini belirten Şahin, "İbrahim Yazıcı, Bursaspora çok büyük başarılar yaşattı. Bir dönem birlikte yönetimde yer aldığımız başkanımız, çok ağır bir rahatsızlık geçiriyor. Onun bir an önce ayağa kalkmasını Allahtan niyaz ediyorum. Daha önce de 3 kez, maçlardan sonra kalp krizi geçirmişti. En son Orduspor galibiyeti sonrası kalp krizi ile hastaneye kaldırıldı. Şu anda çok yoğun bir tedavi uygulanıyor, yoğun bakımda" diye konuştu.
     AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da dünden bu yana büyük üzüntü içinde olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
     "İnşallah bir an önce kendini toparlayıp sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. Bütün Bursanın beklentisi, başkanın bu zorlu yarışı aşması. Bursaspor, onun döneminde şampiyonluklar yaşamış. Şehrin bulunduğu ortamı, başka bir aşamaya taşımış önemli bir insan. Çok seveni var, Türkiye çapında tanınan bir insan. İnşallah bu zorluğu da aşacak. Allah şifa versin. Ağabeyi ve kardeşleriyle görüştüm. Biz de durumu sürekli takip ediyoruz."
     Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da üzücü bir durumla karşı karşıya olduklarını dile getirerek, "Başkanı göremedim fakat ailesiyle görüşerek Geçmiş olsun dileklerimi ilettim" dedi.
     Bu arada, Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, teknik menajer Süha Sidal, iş adamı Hüseyin Özdilek, eski kulüp başkanı ve büyükşehir belediye başkanlarından Erdoğan Bilenser, eski kulüp yöneticileri, futbolcular, iş adamları, Yazıcının durumu hakkında bilgi almak üzere hastaneye geldi.
     İbrahim Yazıcının tedavi gördüğü hastanede, taraftarlar ve basın mensuplarının bekleyişi sürüyor.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER