Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu -Bursa Valisi Harput: "Tıbben herkes yapılması gerekeni yapıyor. Sevdikleri, yakınları, herkes dua ediyor" -"Makinede ama nefesini kendisi alıyor, bu önemli" (Fotoğraflı-Görüntülü


BURSA (A.A) - Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının sağlık durumuna ilişkin, "Tıbben herkes yapılması gerekeni yapıyor. Sevdikleri, yakınları, herkes dua ediyor" dedi.
     Bursa Acıbadem Hastanesine gelerek Yazıcının sağlık durumuyla ilgili yetkililerden bilgi alan Harput, gazetecilere yaptığı açıklamada, onun benzer sorunları daha önce birkaç kez yaşadığını hatırlattı.
     Ona her defasında hem kendisinin hem de yakınlarının, "Bu işi ciddiye alalım, gereken neyse yapalım" dediğini belirten Harput, şöyle konuştu:
     "O biraz daha işi oluruna bıraktı ve maalesef bugün en ciddi darbeyi yedi. İbrahim bey, hepimizin sevdiği değerli bir insan. Kendisini Bursaspora feda eden bir insan. Kalbinin uzun süre durduğunu biliyoruz. Kendisini ziyaret ettim, doktorlardan da bilgi aldım. Şu an için vücudunun kendi kendisini toparlaması bekleniyor. Herhangi bir tıbbi müdahaleye imkan olmadığını ifade ediyor doktorlarımız. İlk ana göre oldukça iyi olduğunu ancak yoğun bakımda ciddiyetini koruduğunu, beyin fonksiyonlarının devam ettiğini ifade ettiler. Bunlar önemli gerçekler. Vücudunun direnciyle belki 1-2 günde kendisini birazcık toparlarsa ancak o zaman müdahalelerin yapılabileceğini söylediler. Tıbben herkes yapılması gerekeni yapıyor. Sevdikleri, yakınları, herkes dua ediyor. İnşallah İbrahim bey yeniden kulübün başında, güzel günleri Bursalılarla Bursasporlularla beraber paylaşmaya devam eder."
     Harput, bir gazetecinin, "İbrahim Yazıcıyı görebildiniz mi-" sorusunu ise onu ziyaret ettiğini ancak bilincinin kapalı olduğunu anlattı.
     "Makinede ama nefesini kendisi alıyor, bu önemli" diyen Harput, durumunun ciddiyetini koruduğunu sözlerine ekledi.
    
     -"Başkanımız güçlü, inşallah toparlar"-
    
     Bursaspor Takımı İkinci Kaptanı İbrahim Öztürk de Yazıcının rahatsızlığından duydukları üzüntüyü dile getirdi.
     Ordudan dün gece geç saatte geldikleri için rahatsızlandığından erken haberdar olamadıklarını bildiren Öztürk, şunları kaydetti:
     "Üzgünüz, diyecek bir şey yok. Dua etmekten başka çaremiz yok şu anda. En gerekli müdahaleleri doktorlar yapıyor. Bizim şu anda yapacağımız, dua edip beklemek. Başkanımız güçlü, inşallah toparlar. Bir an önce sağlığına kavuşur. Yoğun bakımda olduğu için görme şansımız yok. Doktorlardan bilgileri alıp takip etmeye devam edeceğiz."
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan - Metin Aktaş / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER