Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu -Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Koç: "Başkan bu tür rahatsızlıkları daha önce de geçirdi, her seferinde atlattı. Bu kez de atlatacağını umuyoruz"


BURSA (A.A) - Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç, Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcının sağlık durumuna ilişkin, "Başkan bu tür rahatsızlıkları daha önce de geçirdi, her seferinde atlattı. Bu kez de atlatacağını umuyoruz" dedi.
     Yazıcının tedavi gördüğü Bursa Acıbadem Hastanesine gelen Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, onun rahatsızlanmasından son derece üzüntü duyduğunu söyledi.
     En kısa sürede sağlığına kavuşmasını beklediklerini belirten Koç, "Başkan bu tür rahatsızlıkları daha önce de geçirdi, her seferinde atlattı. Bu kez de atlatacağını umuyoruz. Şu andaki rahatsızlığı biraz daha ciddi görünüyor. Umarız çok kısa zamanda toparlanıp aramıza döner" ifadesini kullandı.
     Yazıcının, takımın dün Orduspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşma sırasında fazla heyecan ve stres yaşamadığını dile getiren Koç, Ankarada işleri olduğu için maça gidemediğini anlattı.
     Arkadaşlarından, Yazıcının hem maç sırasında hem de Bursaya dönünce çok rahat olduğunu öğrendiğini dile getiren Koç, "Bursaya döndüklerinde arkadaşlarıyla bir yerde otururken fenalaşmış. Maç öncesi telefonla görüşmüştük. Her şeyin yolunda gittiğini söylemiş, hiçbir sıkıntı olmadığından bahsetmişti. Tabii olabiliyor, hepimizin yaşayabileceği sıkıntılar" değerlendirmesinde bulundu.
    
     -Vali Harput da hastaneye geldi-
    
     Bursaspor Takım Kaptanı Ömer Erdoğan da Yazıcının sağlık durumu ile ilgili doktorlardan bilgi aldıklarını ifade etti. Durumunun kritik olduğu bilgisini veren Erdoğan, herkesten dua beklediklerini belirtti.
     Teksas Taraftar Grubu Lideri Selim Kurtulan ise onunla Ordudan Bursaya beraber döndüklerini dile getirdi.
     Yazıcının, dönüş yolunda gayet neşeli olduğuna dikkati çeken Kurtulan, "Bizler, dostları hep söyledik, Artık maçlara gelme diye. Bursasporu çok sevdiği için her maçına gelmeye devam etti. Üzgünüz, diyecek bir şey yok" diye konuştu.
     Bursaspor Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, kendisinin de maçı Orduda izlediğini bildirdi.
     Gereken tıbbi müdahalelere devam edildiğini ve dua etmekten başka yapacak bir şey olmadığını vurgulayan Güzelsöz, Yazıcının bir an evvel sağlığına kavuşmasını beklediklerini söyledi.
     Bu arada, Bursa Valisi Şahabettin Harput da Yazıcının sağlık durumuyla ilgili bilgi almak için hastaneye geldi.
    
     Muhabir: Metin Aktaş - Büşra Nur Özcan / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER