Bursaspor, 1er 1er ilerliyor

Bursaspor, 1er 1er ilerliyor -Yeşil-beyazlı takım, 11 haftası geride kalan ligde 3 galibiyet, 3 yenilgi alırken 5 maçtan da beraberlikle ayrıldı


BURSA (A.A) - Vedat Yücebaş - Bursaspor, 11 haftası geride kalan Spor Toto Süper Ligde 3 galibiyet, 3 yenilgi alırken 5 maçta ise puanları rakipleriyle paylaştı.
     Sezona ligin güçlü ve iddialı takımları arasında gösterilen Kayserisporu deplasmanda 1-0 yenerek 3 puanla başlayan yeşil-beyazlı takım, bir hafta sonra ise son yıllarda kendisine ters gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesini ağırladı. İstanbul temsilcisi karşısında tutuk bir oyun sergileyen Bursaspor, rakibine karşı yine şanssızlığını kıramadı ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı.
     Galatasaray ile ligin 3. haftasında deplasmanda karşılaşan yeşil timsahlar, başa baş mücadele ettiği ve Musanın kendi kalesine gol attığı maçtan 3-2lik yenilgiyle ayrıldı.
     Kardemir Karabüksporu taraftarlarının önünde 4-1 gibi farklı bir skorla yenen Bursaspor, bu maçtan sonra 4 maçlık beraberlik serisine girdi.
     Sanica Boru Elazığıspor ile deplasmanda Gaziantepspor ile ise sahasında 1-1lik skorlarla puanları paylaşan yeşil-beyazlı takım, 2-0 öne geçtiği Sivasspor deplasmanından da son 10 dakikada yediği 2 golle hanesine ancak 1 puan yazdırarak dönebildi.
     Ligin 8. haftasında Fenerbahçeyi konuk eden Bursaspor, beraberlik geleneğini bozmadı ve 1-1 biten maçta tek puana razı oldu.
     Bursaspor ligin 9. haftası tarihi bir galibiyet aldı. Trabzonspora karşı deplasmanda şansı hiç tutmayan yeşil-beyazlılar, Karadeniz fırtınasını evinde 1-0 yenerek tarihindeki ilk Trabzon deplasman galibiyetini yaşamış oldu.
     Trabzonspor galibiyeti sevincini doyasıya yaşayan Bursaspor, 1 hafta sonra ise Kasımpaşaspor ile sahasında oynadığı maçı 2-1 kaybederek taraftarını üzdü.
     Bursaspor, bir galibiyet bir de yenilgiyle geçtiği 2 haftanın ardından, yeniden beraberlik serisine döndü.
     Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşan Bursaspor, pozisyon zenginliği bol olan maçtan 3-3lük beraberlikle ayrıldı ve bu zorlu deplasmandan eli boş dönmemiş oldu.
     Bursasporun iki galibiyetini deplasmanda, iki yenilgisini de sahasında yaşaması ilginç bir istatistik oluşturdu.
    
     Bursasporun bu sezon oynadığı maçlar ve skorları şöyle:
     Kayserispor-Bursaspor.........................: 0-1
     Bursaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi......: 0-1
     Galatasaray-Bursaspor.........................: 3-2
     Bursaspor-Kardemir Karabükspor................: 4-1
     Sanica Boru Elazığspor-Bursaspor..............: 1-1
     Bursaspor-Gaziantepspor.......................: 1-1
     Sivasspor-Bursaspor...........................: 2-2
     Bursaspor-Fenerbahçe..........................: 1-1
     Trabzonspor-Bursaspor.........................: 0-1
     Bursaspor-Kasımpaşaspor.......................: 1-2
     Beşiktaş-Bursaspor............................: 3-3
    
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursaspor, 1er 1er ilerliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER