Bursalı genç raketlerde hedef birincilik

Bursalı genç raketlerde hedef birincilik


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü masa tenisi takımı, Süper Lig 4. etap maçları için Kocaeline gitti.
     Geçtiğimiz sezonu Türkiye ikincisi olarak kapatan ve bu sezon 12 maçını da galibiyetle tamamlayıp, 24 puanla Fenerbahçe ile birinciliği paylaşan Büyükşehirli raketlerin hedefi Türkiye birinciliği. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu organizasyonunda yer alan Süper Lig 4. etap maçları 1-2 Aralık tarihlerinde Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Salonunda oynanacak. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Kocaelide İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Tigem, B.B. Ankaraspor ve Fenerbahçe ile karşılaşacak.
     Kulübün Romanyalı masa tenisçisi Anamaria Sebe, sezona 12 maçta 12 galibiyetle iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, Kocaelide de hiç maç vermeden Bursaya dönmeyi amaçladıklarını söyledi.
     Geçtiğimiz sezon Belarustan transfer edilen Elena Dubkova ise Bursada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, geçtiğimiz sezon dördüncülüğü hedeflerken, Türkiye ikinciliğini elde ettiklerini, bu yıl ise hedef olarak şampiyonluğu belirlediklerini vurguladı.
     Takım oyuncularından Sibel Remzi de, Bu yıl da takımda güzel bir uyum yakalandı. Bu sezon kaybımız yok. Tecrübeli arkadaşlarımız ve hocamızın katkılarıyla kendimizi her geçen gün geliştiriyoruz. Hedefimiz olan Türkiye birinciliğini elde edeceğimize inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Bursa / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bursalı genç raketlerde hedef birincilik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER