Bursagaz ailesi iftarda bir araya geldi

Bursagaz ailesi iftarda bir araya geldi


BURSA (A.A) - Bursagaz, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programı ile çalışanlarını ve çalışanlarının ailelerini bir araya getirdi.
     Bursagazdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Müdürlük binası bahçesinde gerçekleştirilen iftarda bu yıl bir ilk olarak geceye çalışanların yanı sıra aileleri de davet edildi. Programa başta EWE Enerji CEOsu Hasan Erbil Doyuran, EWE Enerji CFOsu Frank Quante, Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Muhsin Özlükurt ile Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola olmak üzere yaklaşık 750 kişi katıldı.
     Grup Dolunayın ilahileriyle renk kattığı programda, semazen ve Hacivat Karagöz gösterileri ile katılımcılar güzel bir akşam yaşadı.
     Programda ayrıca Bursagaz çalışanlarına yönelik düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçları açıklanarak dereceye girenlere çeşitli hediyeler takdim edildi.
     Hediyelerin verilmesinin ardından konuşma yapan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, Bursagaz ailesinin bir arada olmasının kendisini heyecanlandırdığını söyleyerek geceye katılan herkese teşekkür etti.
     Tolanın ardından söz alan EWE Enerji CEOsu Hasan Erbil Doyuran ise bu yılın diğer yıllardan farklı olduğunu belirterek, İftar programını ilk defa kendi binamızda gerçekleştiriyoruz, emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.
     Ayrıca EWE Grubuna yeni bir şirketin daha katıldığını aktaran Doyuran, Faaliyetlerine daha yeni başlayan Enervis A.Şye Bursagazdan ve Kayserigazdan arkadaşlarımız atandı. İnşallah bu şirketimiz de Bursagaz gibi çok başarılı olacak. Buradaki arkadaşlarımızın hepsine başarılar diliyorum diyerek konuşmasını bitirdi.
    
     Muhabir: Tarık Üzgün
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Bursagaz ailesi iftarda bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER