Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: 3

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: 3 milyonluk şehrin tüm dinamikleri, Bursaspor için kenetlenmiş durumda. Bu iyi değerlendirilirse, başarılar kolayca gelir


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 3 milyonluk şehrin tüm dinamikleri, Bursaspor için kenetlenmiş durumda. Bu iyi değerlendirilirse, başarılar kolayca gelir dedi.
     Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Genel Menajer Süha Sidal ile birlikte Recep Altepeyi ziyaret etti. Heykeldeki tarihi binada gerçekleşen ziyarette konuşan Altepe, Bursanın spor kültürü, özellikle de futbol kültürü bulunan bir kent olduğunu belirtti.
     Tüm Bursanın sadece Bursasporu desteklediğini dile getiren Altepe, şunları söyledi:
     Bizim tek takımımız var; Bursaspor. Başka da takımımız yok. 3 milyonluk şehrin tüm dinamikleri, Bursaspor için kenetlenmiş durumda. Bu iyi değerlendirilirse, başarılar kolayca gelir. Bursaspor, 2009-2010 sezonunda Ertuğrul Sağlam ile şampiyonluk yaşamıştı. Bundan sonra Bursaspor şampiyonluklara abone olmalı ya da en azından her yıl Avrupa kupalarına gitmeli. Bizim arzumuz bu. Başarı için yeterli potansiyeli var. Bursasporun kesinlikle Avrupa takımı olması gerekiyor. İyi bir toparlanmayla, bu sezon Avrupa kupalarında oynarız. Güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum. Bursasporun Avrupa takımı olma yolunda gelişmeler kaydedeceğine, sizinle birlikte önemli adımlar atacağına inanıyorum.
     Altepe, Bursa ve Bursasporun Hikmet Karaman için, Hikmet Karamanın da Bursaspor için bir şans olduğunu belirterek, Bursaspor, ligdeki en avantajlı kulüplerden birisi. Arkasında büyük bir güç, büyük bir enerji var. Bunun için biz Büyükşehir Belediyesi olarak başta alt yapı olmak üzere üzerimize düşenleri yerine getiriyoruz. İnşallah tüm bu doneleri en iyi şekilde kullanırız. Çalıştığınız kulüpler bazında başarılısınız ve inandığınızı yapma konusunda azimlisiniz diye konuştu.
     Hikmet Karaman ise son 4 yıla bakıldığında, Bursasporun Avrupa kupalarında boy gösteren büyük bir kulüp olduğunun görüleceğini kaydetti. Ekip olarak görev bilinci taşıdıklarını ifade eden Karaman, Şu anda tek düşündüğümüz şey, yarın oynayacağımız Sanica Boru Elazığspor maçı. İnşallah yarından itibaren maç maç kazanarak, Avrupa kupalarında yer alacağız. Her şeye açık olan bir ligde mücadele ediyoruz ve tüm imkanları değerlendirmek istiyoruz dedi.
     Altepe, ziyaretinin anısına Karamana Bursa bıçağı verdi. Hikmet Karaman da Recep Altepeye üzerinde isminin yazdığı 16 numaralı Bursaspor forması hediye etti.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: 3 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER