Bursada özel halk otobüsçülerinden bedava eylem

Bursada özel halk otobüsçülerinden bedava eylem


BURSA (A.A) - Bursada Büyükşehir Belediyesinin bütünleşik kart sisteminden şikayetçi olan, sorunlarının giderilmemesi halinde sistemden çıkarak otobüste bilet satışına başlayacağını duyuran Özel Halk Otobüsçüleri Derneği üyeleri, 2 gün süreyle bedava yolcu taşıyacak.
     Bursa Özel Halk Otobüsçüleri Odası üyeleri Acemler Metro İstasyonu önünde bir araya geldi. Bursa Özel Halk Otobüsçüleri Odası Başkan Vekili Ramazan Umur, gazetecilere yaptığı açıklamada, tepki amacıyla Bukart okuma cihazlarını siyah poşetle kapattıklarını ve 2 gün boyunca vatandaşları para almadan taşıyacaklarını söyledi.
     Umur, Bursa Ulaşım, Toplu Taşım İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret A.Şnin (BURULAŞ) aylardır, Biz kaç paraya çalışıyoruz, kaç yolcu taşıyoruz- sorularına yanıt vermediğini, bu nedenle sistemden çıkma kararı aldıklarını söyledi.
     Sorunun değil çözümün parçası olmak istediklerini ifade eden Umur, 2 gün süreyle vatandaşlarımızı ücret almadan taşıyacağız. Eğer bu sürede BURULAŞtan bir yaklaşım görmezsek otobüslerin içinde bilet satışına başlayacağız dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Yılmaz / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bursada özel halk otobüsçülerinden bedava eylem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER