Bursada korkutan yangın

Bursada korkutan yangın -Bir apartmanda elektrik panosundan çıkan yangında binayı kaplayan yoğun duman, korkuya neden oldu -İtfaiye ekiplerinin binada mahsur kalanları kurtardığı yangında, paniğe kapılarak pencere ve balkondan atlayan


BURSA (A.A) - Bursada bir apartmanda elektrik panosundan çıkan yangın, korkuya neden oldu.
     Merkez Nilüfer ilçesi Dumlupınar Mahallesi Cevizli Caddesinde gece saatlerinde 32 dairenin bulunduğu apartmanın giriş katında, elektrik panosunun şase yapıp patlaması sonucu yangın çıktı.
     Binayı kısa sürede kaplayan yoğun duman nedeniyle, apartmandan çıkamayan vatandaşlar balkonlarda kurtarılmayı bekledi. Paniğe kapılan alt katlardaki bazı kişiler ise pencere ve balkonlardan atlayarak hafif şekilde yaralandı.
     Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binada bulunan yaklaşık yüz kişi arasından başta çocuklar olmak üzere kalp hastası ve astım hastası olan vatandaşları kurtararak dışarıya çıkardı. Binayı saran dumanlar, iki saat süren çalışmaların ardından tahliye edildi.
     Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, dumandan etkilenenlere beş ayrı ambulansta oksijen vererek müdahale etti. Kalp hastası ve astım hastası olan bazı vatandaşlar ile pencere ve balkonlardan atlayarak yaralanan kişiler, ambulanslarla götürüldüğü çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
     İtfaiye ekipleri, elektrik panosunun aşırı yüklenme nedeniyle patlayıp alev aldığını açıkladı.
     Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
    
     Muhabir: Volkan Bayraktar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursada korkutan yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER