Bursada hırsızlık operasyonu

Bursada hırsızlık operasyonu -Operasyonda çok sayıda dizüstü bilgisayar, kamera ve kayıt cihazı ile ziynet eşyası ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı


BURSA (A.A) - Bursada düzenlenen hırsızlık operasyonunda çok sayıda dizüstü bilgisayar, kamera ve kayıt cihazı ile ziynet eşyası ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.
     Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir iş yerinde 2 hırsızın olduğu ihbarı üzerine olay yerine gitti. Çevre güvenliğini aldıktan sonra içeri giren ekipler, hırsızlık suçundan sabıkalı, cezaevi firarisi Cihan U. (27) ile arkadaşı Tuncer Byi (30) gözaltına aldı.
     Zanlılar ilk defa hırsızlık yaptıklarını belirterek sahte kimlik bilgileri verip polis ekiplerini yanıltmak istedi. Ancak ekipler, zanlıların tükürük izleri ile parmak izlerini DNA veri tabanında karşılaştırarak gerçek kimliklerine ulaştı.
     Zanlıların evlerinde yapılan aramada çok sayıda dizüstü bilgisayar, altın kolye, kamera ve kayıt cihazları ile hırsızlık olayında kullandıkları öne sürülen malzemeleri ele geçirdi.
     Zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Doğukan Altınay
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Bursada hırsızlık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER