Burdur Esnaf Odaları Birliği Olağan Mali

Burdur Esnaf Odaları Birliği Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı -AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: -"Virajda nasıl savrulacağız, önümüze bir şey çıktığı zaman nerede firen yapacağız. Yokuşta hangi vitese atacağız, bunların hesabını


BURDUR (A.A) - Burdur Esnaf Odaları Birliği Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı.
     AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur Ticaret ve Sanayi Odasında (BTSO) gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiyenin, dünyada en iyi büyüyen ülkelerden biri olduğunu söyledi. Ekonomiden sorumlu insanların 76 milyon insanı bir otobüste taşıdığını anlatan Özçelik, "Virajda nasıl savrulacağız, önümüze bir şey çıktığı zaman nerede firen yapacağız. Yokuşta hangi vitese atacağız, bunların hesabını yapıyoruz" dedi.
     Esnafın bu ülkenin lokomotifi olduğunu, istihdamdaki yerlerini çok iyi bildiklerini dile getirdi.
     Türkiyenin en fakir yüzde 22lik kesimi bir de zengin kesimi bulunduğuna işaret eden Özçelik, arada kalanların ise "orta direk" diye bahsedilen kesim olduğunu ifade etti. Gariban, fakir ve muhtaç kesimin makasının da daraltılması gerektiğini belirten Özçelik, sosyal politikalarla da bunu gerçekleştirdiklerini bildirdi.
     Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ise Burdurda yeteri kadar ticari alan olduğunu ve ihtiyaç duyulması halinde yeni alanlar açılabileceğini söyledi.
     Vatandaşların kendisine "Neden Burdurda alış veriş merkezi yok- Biz alış veriş için başka yerlere gitmek zorunda kalıyoruz" diye sitemde bulunduklarını dile getiren Akkaya, bu merkezin de yapıldığını ve en kısa zamanda faaliyete geçeceğini kaydetti.
     Burdur Esnaf Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan ise kentte yapılan alış veriş merkezi karşısında esnafın mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi.
     Toplantıda 2012 yılı bilançosu ile 2013 yılı tahmini bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Burdur Esnaf Odaları Birliği Olağan Mali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER